Bleach-rpg - Czech Warudo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Textové RPG s témou Bleach!

PříjemHledatLatest imagesMagazínRegistracePřihlášení

Kasárny 4 divize.

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Mety van Grace
Admin
Mety van Grace

Poèet pøíspìvkù : 382

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptyFri Oct 19, 2012 7:57 pm

Místo kde si každý může spravovat svojí divizi.

Současný kapitán - Kiyomi Minori

Členové divize :

Vícekapitán - Leila Vergerious

Naposledy upravil Metalcore dne Fri Nov 02, 2012 7:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
http://bleach-rpg.creaforum.net
Mety van Grace
Admin
Mety van Grace

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptyTue Oct 23, 2012 2:50 pm

Tairyoku "Phoenix" Kintaro

Kso! Nezvládl jsem to.. nezv..ládl jsem to.. Říkal jsem si pro sebe, než jsem se probudil. Uhm.. tohle jsou, kasárny 4 divize? Asi nás tu léčí. Porozhlédl jsem se doleva a dopravda, vpravo ležel Amiro a u něj byla nějaká shinigami, na její m shihakusho, na menší nemocniční cedulce bylo napsáno Leila. To jsi nás vyšetřila ty? Leilo?
Návrat nahoru Goto down
AllShamNoWoW
Fullbringer
AllShamNoWoW

Poèet pøíspìvkù : 210

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptyTue Oct 23, 2012 3:00 pm

Leila Vergerious

Hned co dovezli kapitána 4. a 5. divize jsem zanechala všeho co jsem dělala a dělala vše pro to abych je co nejlépe vyléčila. Maximálně jsem se soustředila aby se všechny rány kapitána Amira kompletně vyléčili a tak jsem prakticky nevnímala okolí. Hlas kapitána Kintaroua k mé zaneprázdněné mysli však dosáhl a já se lekla tak, že jsem málem nadskočila. H..h..hai! Vylezlo ze mě při pohledu na již prakticky zotaveného kapitána. Když vás přivezli.. byli jste na tom opravdu špatně.. nic my o vaší misi neřekli.. ale proč jste tam venku dělali něco tak nebezpečného že jste skončili takhle? Řekla jsem ustaraným hlasem aniž bych přestala léčit.

Naposledy upravil AllShamNoWoW dne Wed Oct 24, 2012 1:36 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Robko363
Vizard
Robko363

Poèet pøíspìvkù : 78

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptyTue Oct 23, 2012 6:22 pm

Amiro Kirokko

Keď som otvoril oči,zbadal som ako ma Leila lieči.Takže sme v kasárňach mojej divízie.Necítil som sa práve najlepšie,predsa len sa nezúčastňujem bojov tak často ako Phoenix.Leila,som tak rád že ťa vidím.Ako je na tom Kintaro?Dúfam,že si sa o neho postarala.Dopadol horšie než ja...Keď som otočil hlavou,zbadal som Phoenixa ležať v posteli,ale bol pri vedomí.Rád ťa vidím živého a zdra...No,to neháme na neskôr.Vďaka,Leila.Budem sa musieť neskôr s ňou porozprávať.
Návrat nahoru Goto down
Mety van Grace
Admin
Mety van Grace

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptyTue Oct 23, 2012 7:38 pm

Tairyoku "Phoenix" Kintaro

Vstal jsem z lůžka i když mě stále boleli záda, no vlastně celé tělo. Dobrý, zvládnu to, nedělejte si starosti. Otočil jsem se směrem k Leile, doufajíc že jí pochvala od kapitána, usměrní za lepším cílem. Výborná práce Leilo, léčíš líp jak tvůj kapitán. Pousmál jsem se a s chůdami jsem odešel z dveří, do mých kasáren.
Návrat nahoru Goto down
AllShamNoWoW
Fullbringer
AllShamNoWoW

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptyWed Oct 24, 2012 1:36 pm

Leila Vergerious

Když se Amiro probudil byla jsem štěstím bez sebe. Kapitáne.. jsem tak ráda že jste v pořádku.. pak mě ještě jednou zaskočila poznámka kapitána kintaroua o mém léčení. To.. to vůbec není pravda. Nemyslím že se někdy se svími schopnostmi vyrovnám svému kapitánovi.. přeci jen je to ten nejúžasnější kapitán kterého 4. divize kdy měla. S úsměvem jsem sledovala Amira a pak odcházejícího Kintaroua. Ale.. opravdu, proč musíte na tak nebezpečné mise? Bála jsem se o vás.. a když jste dorazil v tak zuboženém stavu.. co se jen mohlo stát? Jediné co mě právě zajímalo bylo to jak bych mohla pomoci a také jak zabránit tomu aby se něco takového opakovalo. Přeci jen jsem Amira považovala za tu nejúžasnější osobu v Soul Socielty.
Návrat nahoru Goto down
Robko363
Vizard
Robko363

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptyWed Oct 24, 2012 2:00 pm

Amiro Kirokko

Dobre,je pravda že som v technikách liečenia polavil kvôli tomu,že som častejšie bol v strede bojov,ale keby som liečiť nevedel vôbec,nemuselo to pre teba skončiť dobre.Postačilo by malé ,,Ďakujem".Šetri sa,pochybujem ,že si už v stave,aby si mohol niečo podniknúť.Ak budeš mať nejaké nové informácie,prosím,daj mi vedieť hneď ako budeš môcť.Ešte raz vďaka,Leila.Opäť si dokázala,že aj 4. divízia má dôležitú funkciu.Začal som pomaly vstávať,pričom som pocítil každý sval v tele.Poď,prosím,za mnou.Mal som značné bolesti pri chôdzi,ale bolo to znesiteľné.Zamieril som do mojej kancelárie.S úľavou som si sadol za môj stôl.Leaila je jedna z mála,o ktorých viem,že im môžem dôverovať.Určite máš veľa otázok.Pýtaj sa.
Návrat nahoru Goto down
AllShamNoWoW
Fullbringer
AllShamNoWoW

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptyWed Oct 24, 2012 8:04 pm

Leila Vergerious

Poslušně jsem šla za kapitánem do jeho kanceláře a když my řekl abych se ptala tak jsem jen stála a nevěděla co říct. To je.. etoo.. tahle vaše mise byla tajná že.. nebudu se ptát pokud tomu tak je, ale.. proč na takovou misi povolali zrovna vás? Když to bylo tak nebezpečné.. mohl tam jít někdo silnější.. nebo více kapitánů.. Balá jsem se aby Amiro zase jednou nezmizel a nevrátil se v ještě horším stavu. Kapitán Amiro je silný.. ale.. proti čemu jen mohl bojovat když dopadl takhle.. a kapitán 5. divize.. vždyť je jeden z nejsilnějších.. co se to jen děje? Já.. už vůbec nevím co se děje.. nejprve incident s kapitánem Aizenem.. a teď.. už vůbec netuším..
Návrat nahoru Goto down
Robko363
Vizard
Robko363

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptyThu Oct 25, 2012 2:23 pm

Amiro Kirokko

Tá misia,o ktorej hovoríš,že bola tajná,bola misia bývalého kapitána Zanpate Kanpachiho.To,že sme skončili v takomto stave,bola vlastne iba naša chyba.Ja aj kapitán Kintaro sme si všimli divného správania Kanpachiho,takže sme začali niečo tušiť.Kapitán Kintaro ho sledoval na jeho misii,kde zistil,že je zradca a zavolal ma,aby som mu prišiel pomôcť,lebo naše tušenie bolo správne.A prečo nešlo viac kapitánou?Pretože by nám nikto neveril bez dôkazu a nebolo času nazvyš.Takže to,že sme boli vo Svete ľudí,nebola vlastne ani misia.Nemôžem ti povedať,čo bolo náplňou misie Kanpachiho,ale chcem ťa o niečo požiadať.Vtedy som otvoril šuflík a položil na stôl celú hŕbu papierov.Je dosť možné,že aj členovia 4. divízie sa dostanú do budúcich bojov.Všimol som si prekvapeného výrazu v Leilinej tvári.Preto ťa chcem požiadať,aby si trénovala ešte viac ako predtým.Samozrejme,nechaj si aj čas len pre teba a priateľov.Preto,aby si mohla viac trénovať,vezmem časť tvojej administratívnej práce na seba.Vtom prípade nebudem mať čas ja,ale to nevadí.Môžeš to pre mňa urobiť,Leila?
Návrat nahoru Goto down
AllShamNoWoW
Fullbringer
AllShamNoWoW

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptyThu Oct 25, 2012 4:11 pm

Leila Vergerious

Amiro na mě v pár sekundách vysypal tolik informací, že jsem nevěděla co říct dříve. A..ale to.. přeci.. kapitán 11. divize je zrádce? Proč by něco takového dělal? Chci říct.. určitě pro to musel mýt důvod! Proč by jen tak z ničeho nic zradil Soul Socielty? Sice jsem byla ráda, že my tohle všechno řekl, ale nebyla jsem ani jeho podkapitánka takže to možná od něj nebylo úplně správné. Rychle jsem z jeho stolu všechny papíry sebrala a otočila se směrem ke dveřím. S tímhle si nemusíte lámat hlavu.. zvládnu trénovat i papírovat! A hlavně už tolik neriskujte.. Ať se o vás nemusím tolik bát. S úsměvem na tváři jsem odešla z kanceláře aniž bych nechala kapitána vzít si jeho papíry zpět.
Návrat nahoru Goto down
Robko363
Vizard
Robko363

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptyThu Oct 25, 2012 4:36 pm

Amiro Kirokko

Počkaj,Leila,vráť sa.Leila sa do mojej kancelárie len pozrela,očividne svoje rozhodnutie myslela vážne.Zbadal som na okraji môjho stola malú kôpku nových hlásení a na jej vrchu bolo hlásenie o útoku Hollow.Rýchlo som prebehol správu očami.Takto bude trénovať a ešte aj robiť svoje povinnosti.Mám pre teba dôležitejšiu prácu.Vtedy sa odhodlala naspäť vkročiť do mojej kancelárie.Hollow zaútočili na 219. okrsok Rukongaiu.Sú hlásení zranení.Prosím,choď radšej tam,pomôž zraneným a pozisťuj o tom útoku čo sa dá.A mimochodom,tie papiere,ktoré máš v ruke,tie sú moje.Keď sa pozrela na hlavičku dokumentov,okamžite mi ich vrátila.Tvoje sú tieto.Otvoril som druhý šuflík,odkiaľ som vybral papiere,ktoré mala vyplniť Leila.Bolo ich podstatne menej,menej než štvrtina.Ak chceš,aby som ti niečo nechal,musíš sa poponáhľať.Pousmial som sa.Ale nie že sa vrátiš skôr,než ten incident poriadne prešetríš.Spolieham sa na teba a papiere počkajú.Životy obyvateľov Rukongaia sú dôležitejšie.
Návrat nahoru Goto down
Robko363
Vizard
Robko363

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptyFri Oct 26, 2012 1:46 pm

Amiro Kirokko

Leila vstúpila do mojej kancelárie s hlásením o svojej misii.Keď som ho dočítal,začal som ľutovať,že som ju tam poslal samú.Prepáč,Leila,ale nepredpokladal som,že to bude Arrancar.Keby som to vedel,poslal by som s tebou ešte niekoho iného.Dúfam,že tvoje zranenie nebolo vážne.Povzdychol som si.Vždy som taký opatrný,prečo som ju poslal sám?Budem sa musieť poďakovať Shiroi Kyatto.Zobral som papier,ktorý som mal odložený pod bežnou administratívou.Možno to bude znieť divne,keď to poviem práve teraz,ale už dávno som rozmýšľal o tvojom povýšení.Podal som papier Leile,na jeho hlavičke stálo:Doklad o povýšení,meno:Leila Vergerious,nová pozícia:4. člen 4. divízie.Od včerajšku,keď si odišla,som začal vyplňovať tento doklad.Ak s tým súhlasíš,prosím,podpíš ho.Ja ťa už aj tak beriem ako 4. členku 4. divízie,ak nie ako niečo viac.Aj tak momentálne nemáme nikoho na vyššej pozícii než si ty.
Návrat nahoru Goto down
Mety van Grace
Admin
Mety van Grace

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptyWed Oct 31, 2012 9:39 pm

Po té co jsi dorazila zpět k nějakému papírování a k misi, viděla jsi kompletně nově vybavenou místnost.

Kiyomi Minori

Ah? Jéj.. kdopak jste? Počkat.. To jste vy.. Leilo? Vstala jsem a hned mi to bylo jasné, popis na papíru plně odpovídal. J..jistě, zde máte čaj Leilo. Podala jsem jí čaj, jako kdybych já byla zástupce a ona kapitánka. Vím že.. musíte mít velké starosti s tím.. incidentem ale věz.. smrt shinigamiho už se vrátit nedá, uspokojí tě když řeknu že teď, je jeden z podpor a vlastně staví soul society jeho duševní částičky? Je dost užitečný i po smrti, tak si s tím nelam hlavu. Usmála jsem se.. ale to jsem jí stále ještě neřekla kdo jsem... Uph.. jsem tvá nová kapitánka, Kiyomi Minori. Těší mně.
Návrat nahoru Goto down
AllShamNoWoW
Fullbringer
AllShamNoWoW

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptyMon Nov 05, 2012 2:29 pm

Leila Vergerious

Nová.. kapitánka? Co to je.. tohle bylo.. až moc rychlé.. takhle to vypadá jako by byl kapitán Amiro jen nějaký pěšák který se dá jednoduše nahradit. Abych řekla pravdu.. neuspokojí mě to, že jste řekla to co jste řekla.. Tak nějak jsem neměla chuť na seznamování, ale obzvláště mě uráželo to jak rychle našli náhradu. Možná jsem přeci jen mělo zůstat s kapitánem Amirem ve skutečném světě.. jen sami dva.. hehehe... Mojí hlavou se začali honit trochu nevhodné myšlenky a tak jsem se raději snažilo co nejvíce uklidnit a poslechnout si to co my nová kapitánka chce říct.
Návrat nahoru Goto down
Mety van Grace
Admin
Mety van Grace

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptyMon Nov 05, 2012 2:56 pm

Kiyomi Minori

Jsem vzdálená sestřenice Unohany.. pokud jí znáš, něco spolu sdílíme. Promluvila jsem, ještě předtím než nahodila to že je smutná. Můžeš se mnou prosím jít na bojiště? Řekla jsem s zavřenýma očima a čekala jsem na reakci, bohužel se jí nijak zvlášt nechtělo. Leilo.. můžeš se mnou prosím jít na bojiště? Řekla jsem strašidelně. Uph.. tohle mám po sestřenici.
Návrat nahoru Goto down
AllShamNoWoW
Fullbringer
AllShamNoWoW

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptyMon Nov 05, 2012 3:00 pm

Leila Vergerious

S jejím pohledem my okamžitě přejel mráz po zádech. H..h..hai.. o..okamžitě půjdu.. Snažila jsem se zklidnit rozklepaný a nervózní hlas, ale mco my to nešlo. Já to věděla.. měla jsem zůstat s kapitánem Amirem.. proč jsem se vracela? Doufám že je teď kapitán v pořádku.. cítím se.. tak divně.. jako by byl v nějakých potížích.. snad je to jen má představivost.. doufám..
Návrat nahoru Goto down
Mety van Grace
Admin
Mety van Grace

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptySun Nov 11, 2012 12:20 pm

Po té co jsi se vrátila zpět do kasáren, viděla jsi jak tam čeká tvá Kapitánka.

Kiyomi Minori

Ahoj.. mám tu pro tebe misi! Je docela lehká.. budeš jí muset splnit povinně Leilo! T..takže běž! Řekla na tebe trochu nervózně. Tady máš list, jdi do Hueca Munda, neboj. Čekají tam na tebe shinigami. Mají tam zraněné! Tak běž! Leilo!
Návrat nahoru Goto down
AllShamNoWoW
Fullbringer
AllShamNoWoW

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptySun Nov 11, 2012 5:40 pm

Leila Vergious

To že tu byla kapitánka mě kompletně zarazilo jelikož jsem si myslela, že z tréningového pole míří přímo do kasáren 1. divize aby zařídila můj přestup a teď my tu zadávala misi. A co víc její hlas zněl kompletně jinak než před pár minutami. H..hai, rozkaz! Už.. jsem na cestě.. Rychle jsem se otočila a vyběhla k bráně senkaimon jelikož mě nyní prakticky vše na téhle kapitánce nahánělo hrůzu.
Návrat nahoru Goto down
Shiroi Kyatto
GM + Kapitánka 10 divize
GM + Kapitánka 10 divize
Shiroi Kyatto

Poèet pøíspìvkù : 112

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptyThu Jan 03, 2013 8:56 pm

Shiroi Kyatto

Portál mě vyhodil několik metrů nad kasárnami 4. divize. Ztratila jsem dost krve a byla jsem pěkně vyčerpaná a špinavá jak jinak, než od krve. Bezvládně jsem dopadla na dlažbu a zůstala tam ležet.
Návrat nahoru Goto down
Mety van Grace
Admin
Mety van Grace

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptyThu Jan 03, 2013 9:02 pm

Wazashi Shizate

Dozvěděl jsem se že je Shiroi zpět, utíkal jsem jak jen to šlo. Shiroi-chaaaan! Zastavil jsem před kasárnou čtvrté divize, kam měla přístup jen "4. divize".. Ksoah! Dveře jsem vykopnul a běžel jsem k Shiroi, která ležela na zemi. Je tu někdo kdo by jí pomohl? Shiroi-chaan.. Tak dlouho jsem čekal.
Návrat nahoru Goto down
AllShamNoWoW
Fullbringer
AllShamNoWoW

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptyThu Jan 03, 2013 9:09 pm

Leila Vergious

Už jsem byla skoro u kasáren a první co jsem uviděla byl kapitán který nám vykopnul dveře. Hééééé?! C..co.. Rychle jsem se rozběhla za kapitánem protože jen tak vykopnout dveře v cizích kasárnách bylo příliš i na kapitána. Co se tu děje kapitáne Waza-- Mojí větu náhle přerušil pohled na zakrvácenou kapitánku která ležela na zemi. Uéé?! Rychle jsem k ní přiskočila a aniž bych si to sama uvědomila tak jsem odstrčila Wazashiho na stranu protože mírně zavazel. Tohle vůbec nevypadá dobře.. uéé.. prvně stabilizovat a pak.. Rychle jsem se otočila na kapitána a začala jsem na něj křičet jako by to byl nějaký můj podřízený. Nekoukejte tak a rychle najděte někoho zdatnějšího.. sám vidíte jak špatně to vypadá!
Návrat nahoru Goto down
Shiroi Kyatto
GM + Kapitánka 10 divize
GM + Kapitánka 10 divize
Shiroi Kyatto

Poèet pøíspìvkù : 112

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptyThu Jan 03, 2013 9:10 pm

Shiroi Kyatto

Uslyšela jsem známý hlas, zvedla jsem hlavu, abych spatřila Wazashiho, opravdu jsem nečekala, že zrovna on bude první, koho po sém příchodu uvidím, ale byla jsem za to jen ráda. Natáhla jsem ruku k jeho tváři, kterou jsem si přitáhla blíž a políbila ho. Rychleji jsem se vrátit nemohla. Špitla jsem a pokusila se posadit v tom mi ale zabránila Leila, ani jsem se jí nebránila, neměla jsem na to sílu, ani chu´t.
Návrat nahoru Goto down
Mety van Grace
Admin
Mety van Grace

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptyFri Jan 04, 2013 2:02 pm

Wazashi Shizate

Ona mě.. políbila. Ona si s tebou poradí, Shiroi-chan. ... Kso.. Dobrá! To tu nemáte nikoho zdatného jako byl... byl.. No to nevadí, pokusím se sehnat vaší kapitánku. Zastůpce 4. divize, Leilo Vergious.
Návrat nahoru Goto down
AllShamNoWoW
Fullbringer
AllShamNoWoW

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptyFri Jan 04, 2013 2:41 pm

Leila Vergious

Plně jsem se soustředila na léčení a na to co Wazashi řekl jsem jen kývla. Pak jsem si, ale uvědomila že najít mojí kapitánku by nemuselo být nejlepší avšak jinou možnost jsem neviděla. Tady to máte kapiáne Wazashi.. kdybych odešla s kapitánem Amirem.. a kapitánka 4. divize tu nikde nebyla, co by jste dělal? Litoval by jste svého rozhodnutí.. ? V očích se my objevily malé slzy a raději jsem se už nerozptylovala ničím jiným a zoufala jsem se snažila Shiroi vyléčit bez cizí pomoci.
Návrat nahoru Goto down
Ichi
Kapitánka 3 divize
Kapitánka 3 divize
Ichi

Poèet pøíspìvkù : 59

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. EmptyFri Jan 04, 2013 6:15 pm

Niigaki Chinami

Po tom, co jsem sehnala někoho, kdo byl schopný postarat se o ta dvě děcka na ostrově, přišlo mi jako dobrý nápad dostavit se do čtvrté divize na kontrolu svých zranění (vlastně mě to napadlo hned, jak jsem si uvědomila, že stále kašlu krev). Také jsem měla starost o Shiroi-san. I když nechtěla pomoct, vypadla, že je na tom hodně zle.
Vrátila jsem se do Seireitei a vydala se ke kasárnám čtvrté divize. Přivítaly mě trochu rozbité dveře. Vešla jsem chodbou do sálu, ze kterého se svítilo a spatřila tam kapitánku desáté divize a... jakže se jmenuje tahle dívka?
Zdravím, jak je na tom Shiroi-san?
Návrat nahoru Goto down
http://atashinosekai.blog.cz
Sponsored content

Kasárny 4 divize. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. Empty

Návrat nahoru Goto down

Kasárny 4 divize.
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Kasárny 3. divize.