Bleach-rpg - Czech Warudo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Textové RPG s témou Bleach!

PříjemHledatLatest imagesMagazínRegistracePřihlášení

Kasárny 4 divize.

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Mety van Grace
Admin
Mety van Grace

Poèet pøíspìvkù : 382

Kasárny 4 divize. - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. - Stránka 2 EmptyFri Jan 04, 2013 6:18 pm

Kiyomi Minori

Procházela jsem se po zahrádce 4. divize a narazil do mně ten hulvát Shizate. Dovolte? Copak se děje, že běžíte takhle rychle? Odvětil mi tím, že musím rychle jít do kasárny 4. divize a sedl si na lavičku, která byla na zahradě. Nejspíš na tu dotyčnou osobu bude čekat. Šla jsem tam a hle, byla to Kyatto. Tsech, uhni Vergious-kun. Začala jsem vyvolávat mou zanpakuto. Watashi Wa - Yominori. Z mé Zanpakuto vyšla žlutá zář, která do pěti sekund vyléčila Shiroi Kyatto. Tadá, kapitánko Shiroi, měla by jste ještě hodně odpočívat, ale rány jsou defakto zahojené. Vergious-kun, neprováděj zbytečně operace bez větší autority, jasné?!
Návrat nahoru Goto down
http://bleach-rpg.creaforum.net
AllShamNoWoW
Fullbringer
AllShamNoWoW

Poèet pøíspìvkù : 210

PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. - Stránka 2 EmptyFri Jan 04, 2013 6:25 pm

Leila Vergious

Z mého hlubokého soustředění my vyhnal hlas po kterém my naběhla husí kůže. Rychle jsem uhnula na stranu a jen jsem sledovala jak kapitánka vyléčila Shiroi. Po té co jsem byla opět napomenuta jsem mohla jen svěsit hlavu. R.. rozumím kapitánko.. už se to nebude nikdy opakovat.. Tohle mám za to že se snažím pomoci.. vypadá to že měl vrchní kapitán pravdu a jsem tu kompletně zbytečná.. ueee.. proč se vše muselo stát tak depresivním po odchodu kapitána Amira... chci ho zpátky~

Naposledy upravil AllShamNoWoW dne Fri Jan 04, 2013 6:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Shiroi Kyatto
GM + Kapitánka 10 divize
GM + Kapitánka 10 divize
Shiroi Kyatto

Poèet pøíspìvkù : 112

PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. - Stránka 2 EmptyFri Jan 04, 2013 6:32 pm

Shiroi Kyatto

Běhalo kolem mě nějak moc lidí, což ve mě vzbuzovalo pocit, že tu brzo umřu, naštěstí kapitánka čtvrté divize byla schopná léčitelka a ránu mi zacelila. Děkuji Vám a i tobě Leilo, prosím postarejte se i o Niigaki. A nebuďte na Leilu zlá, kdyby mi nedala první pomoc, teď už by asi bylo pozdě, jsem jí vděčná a samozřejmě i Vám kapitánko. Pousmála jsem se na Leilu a pomalu se posadila. Mohu dostat sklenici vody, prosím?Stále jsem byla celá od krve, ale živá! Wazashi tu někde je?
Návrat nahoru Goto down
Ichi
Kapitánka 3 divize
Kapitánka 3 divize
Ichi

Poèet pøíspìvkù : 59

PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. - Stránka 2 EmptyFri Jan 04, 2013 6:42 pm

Niigaki Chinami

Rychle jsem se vytratila z prostoru před dveřmi, protože v tu chvíli se okolo mě prohnala čtvrtá kapitánka. Následně to už jen lítalo. Vynadala dívce a ošetřila Shiroi-san.
Docela jsem tu dívku litov... hodně jsem jí litovala. Takového sprda dostala za to, že Shiroi-san prakticky zachránila život. Kiyomi Minori je asi pěkná fúrie.
Když se Shiroi-san zmínila o mě, potlačila jsem povzdechnutí. Teď se fúrie mrkne na mě.
Návrat nahoru Goto down
http://atashinosekai.blog.cz
Mety van Grace
Admin
Mety van Grace

Poèet pøíspìvkù : 382

PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. - Stránka 2 EmptyFri Jan 04, 2013 6:53 pm

Kiyomi Minori

Shizate? Ten psychopa... Kapitán Shizate stojí venku, přivedu ho. Usmála jsem se a cestou vrazila do Niigaki. Nazdárek, Kapitánko Chinami. Venku jsem na něj ukázala. Hej, Kapitáne Shizate, máte vejít. Shizate vešel a já odešla pryč, ještě jsem koukla a zařvala na Leilu: Teď ti přenechávám velení, Leilo-kun.

Wazashi Shizate

Na požádání jsem vešel dovnitř a viděl jsem tam spoustu pacientů, ve speciálním pokoji byla Shiroi-chan. Vešel jsem do něj a zamával na všechny, byla tam Leila-san, Shiroi-chan a Niigaki-sama. Yare Yare, krev teče.. Krev teče. Hahah, vzpomínám si na.. To se sem teď nehodí.. Jak to dopadlo, Niigaki-sama? Než odpověděla, sedl jsem si na lůžko, které bylo vedle Shiroičino a pohladil jí vlasy.
Návrat nahoru Goto down
http://bleach-rpg.creaforum.net
Shiroi Kyatto
GM + Kapitánka 10 divize
GM + Kapitánka 10 divize
Shiroi Kyatto

Poèet pøíspìvkù : 112

PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. - Stránka 2 EmptyFri Jan 04, 2013 7:02 pm

Shiroi Kyatto

Když vešel do pokoje Wazashi rozzářily se mi oči. Seděla jsem na posteli a nechala se od něj hladit, byl to taky jediný člověk, který se mě mohl takhle dotknout, aniž by přišel k úrazu. Chytla jsem jeho ruku, kterou mě pohladil a pevně ji stiskla ve své.
Návrat nahoru Goto down
Ichi
Kapitánka 3 divize
Kapitánka 3 divize
Ichi

PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. - Stránka 2 EmptyFri Jan 04, 2013 8:34 pm

Niigaki Chinami

Nejenže do mě vrazila, ale ještě spojila moje křestní jméno s titulem. Tohle mě dokáže tak naštvat!
Když odešla, nějak se uvolnila atmosféra.
Nu, dopadlo to tak, jak sám můžete vidět, odpověděla jsem zamyšleně. Byli fakt naprosto trhlý. Čím silnější upír, tím větší samomil.
Pak jsem se obrátila na Leilu-chan (konečně jsem zaslechla její jméno)a usmála se. Jentak mezi námi, jsem daleko radši, když mě ošetříš ty, než tamta.
Návrat nahoru Goto down
AllShamNoWoW
Fullbringer
AllShamNoWoW

Poèet pøíspìvkù : 210

PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. - Stránka 2 EmptySat Jan 05, 2013 1:25 pm

Leila Vergerious

S odchodem kapitánky jsem si mohla konečně pořádně oddychnout a začít se věnovat kapitánce Niigaki. O..omlouvám se že jsem vás neošetřila hned.. a také.. nebuďte na kapitánku naštvaná, ona jen.. jen.. Chtěla jsem jí nějak bránit, ale bohužel jsem nedokázala najít jediný způsob a tak jsem raději mlčela. Doufám že tohle nebude pokračovat.. s takovouhle se sem začnou ostatní bát chodit.. proč nemohli zvolit kapitánem někoho tak milého jako byl kapitán Amiro...
Návrat nahoru Goto down
Ichi
Kapitánka 3 divize
Kapitánka 3 divize
Ichi

PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. - Stránka 2 EmptyTue Jan 08, 2013 6:00 am

Niigaki Chinami

Trochu jse se podivila, že jí ještě brání. Nu, třeba jsem se ve čtvrté kapitánce spletla. Třeba měla jen špatný den... Ale vzhledem k tomu, jak Leila-chan vzdala pokus o obranu Minorinina chování, jsem stále přesvědčená, že je taková pořád.
No, zamyslela jsem se. Naštvaná nejsem. Myslím, že to bys poznala, mrkla jsem na ni.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kasárny 4 divize.   Kasárny 4 divize. - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Kasárny 4 divize.
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Kasárny 3. divize.
» Kasárny 6. divize