Bleach-rpg - Czech Warudo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Textové RPG s témou Bleach!

PříjemHledatLatest imagesMagazínRegistracePřihlášení

O mně - Shiroi

Goto down 
AutorZpráva
Shiroi Kyatto
GM + Kapitánka 10 divize
GM + Kapitánka 10 divize
Shiroi Kyatto

Poèet pøíspìvkù : 112

O mně - Shiroi Empty
PříspěvekPředmět: O mně - Shiroi   O mně - Shiroi EmptyWed Nov 21, 2012 5:59 pm

Jméno
Jsem tu inkognito, takže neprozradím ani jméno, ani příjmení. Razz

Za sedmero horami a za sedmero lesy leží malé království jménem Šumperk a tam prosím bydlím xD

Zájmy
Jsem nudná osoba, nemám zájmy. I když ... jo, pár by se jich našlo. Ráda čtu (hlavně fantasy) , hraju PC hry nejlíp RPG (nejoblíbenější hry jsou asi: TES:Oblivion, Skyrim, Assasin´s creed, Zaklínač, ... ), poslouchám hudbu (pop, rock, ... ), zpívám xD (naštěstí, ještě nikdo neohluchl xD), ráda koukám na filmy, anime a čtu mangu. To je asi všechno, víc mě nenapadá xD

Jídlo
Miluju všechno v čem není kopr, neplave to v oleji, nebo v tom není chemický dochucovadlo xD Přímo miluju vaření a podle toho taky vypadám xD Z jídel mám nejradši sushi, rajskou polévku, ... nejoblíbenější kuchyně: japonská, italská, francouzská a pak všechny ostatní xD

Něco o mě
Jsem nevrlá, zlá a protivná, tichá, škaredá, nevýrazná, taky hrozně sebekritická osoba. xD Bububu! ... Teď mě napadlo! xD Jsem střelená, úchylná a nebezpečně natvrdlá osoba. A nemám ráda Sakuroidní typy xD

Vztahy na fóru
Cukrouš - Cukrouše všichni milujeme, takže je number one! xD Taky mě přitáhl na fórum, takže za to, že se tu má osoba vyskytuje opravdu nemůžu. Zakázal mi na fórku mou oblíbenou činnost, takže se moje postava bude muset naučit lovit lidi do lasa. Very Happy Dobře se s ním píše a vůbec. Už mě nic nenapadá xD
Ichi-chan - Miláček a zlatíčko v jednom. Dobře se s ní povídá a jistě bude mým spojencem v lovu na ... zajíce! xD Co víc napsat? Má střelený nápady jako já xD
"Zbytek" - Zatím moc dobře neznám, takže bych tu nerada šířila lži xD

Foto: What a Face
Návrat nahoru Goto down

O mně - Shiroi
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Kapitánka 10 divize - Shiroi Kyatto

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bleach-rpg - Czech Warudo :: Off Topic :: O nás-
Přejdi na: